Poštovane koleginice i kolege, članovi udruženja, dragi prijatelji, obavještavamo Vas o vremenu održavanja četvrtog balkanskog radiološkog kongresa koji će se tradicionalno održati na Jahorini u hotelu „Termag“ u vremenskom intervalu od 16.-18. septembra 2016. godine.

Teme kongresa:

  1. radiologija
  2. radioterapija
  3. nuklearna medicina

 

Nadamo se da će kongres omogućiti  razmjenu naučnih i praktičnih iskustava stručnjaka iz svih oblasti radiologije te  uspostavljanje međusobnih veza i saradnje, kako među kolegama sa naših prostora tako i sa  kolegama iz inostranstva.  Svoje prisustvo kao predavači i gosti već su potvrdili najeminentniji radiolozi sa Balkana i Evrope. Pokušaćemo da kreiramo najbolju atmosferu za rad za sve zainteresovane kolege, prijatelje i profesore i bićemo veoma uspješni u takvom poduhvatu samo uz Vašu podršku. Otvoreni  smo za sve Vaše ideje, prijedloge i sugestije.

Sva dalja obavještenja i novosti vezano za stručni dio skupa kao i za organizacione pojedinosti ćete na vrijeme moći da nađete na  internet prezentaciji Udruženja strukovnih medicinskih radiologa i diplomiranih inžinjera medicinske radiologije Republike Srpske.

Prijava radova do: 20.08.2016.godine na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

Program kongresa  i drugo obaviještenje: 01.09.2016.godine

  • Cijena kotizacije  iznosi: 100.00 Eura
  • U kotizaciju je uračunata kongresna torba, materijali, ručak u prirodi na Trebeviću i svečana večera.
  • Cijena smještaja na bazi polupansiona za dva dana u dvokrevetnoj sobi  iznosi: 100.00 Eura, u jednokrevetnoj sobi: 125.00 Eura.
  • Svi sadržaji hotela kao što su sauna, bazen, parno kupatilo, parking i sl. su besplatni za goste hotela.
  • Za sve nejasnoće i sugestije kontaktirajte predsjednika organizacionog odbora Kongresa;  Mirka Petrića na telefon: +387 65/562-337 ili na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

 

Srdačno Vas očekujemo na Jahorini.

Predsjednik Udruženja: Veselko Vuković