Koleginice i kolege, članovi udruženja, dragi prijatelji, obavještavamo Vas o vremenu održavanja petog balkanskog radiološkog kongresa koji će se tradicionalno održati na Jahorini u hotelu „Termag“ u vremenskom intervalu od 22.-24. septembra 2017. godine.

Teme kongresa:

  1. radiologija
  2. radioterapija
  3. nuklearna medicina

Kongres će omogućiti  razmjenu naučnih i praktičnih iskustava stručnjaka iz svih oblasti radiologije te  uspostavljanje međusobnih veza i saradnje, kako među kolegama sa naših prostora tako i sa  kolegama iz inostranstva.  Svoje prisustvo kao predavači i gosti već su potvrdili najeminentniji radiolozi sa Balkana i Evrope..

Otvoreni  smo za sve Vaše ideje, prijedloge i sugestije.

Sva dalja obavještenja i novosti vezana za organizacioni i stručni dio Kongresa biće dostupna na  internet prezentaciji Udruženja strukovnih medicinskih radiologa i diplomiranih inžinjera medicinske radiologije Republike Srpske, www.radiologija-rs.com.

 

Abstrakt ili  radove prijaviti do: 20.08.2017.godine na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

Program kongresa  i drugo obaviještenje: 01.09.2017.godine

 

  • Cijena kotizacije  iznosi: 100.00 Eura
  • U kotizaciju je uračunata kongresna torba, materijali, ručak u prirodi na Trebeviću i svečana večera.
  • Cijena smještaja na bazi polupansiona za dva dana u dvokrevetnoj sobi  iznosi: 100.00 Eura, u jednokrevetnoj sobi: 125.00 Eura.
  • Svi sadržaji hotela kao što su sauna, bazen, parno kupatilo, parking i sl. su besplatni za goste hotela.
  • Za sve nejasnoće i sugestije kontaktirajte predsjednika organizacionog odbora Kongresa;  Mirka Petrića na telefon: +387 65/562 337 ili na mail adresu: petricmirko@yahoo.com

 

Srdačno Vas očekujemo na Jahorini!